Oglasio se HNS: ‘Ilustracije dresa su netočne te ne predstavljaju dres koji će Vatreni nositi’

FOTO: Design football

Jučer su objavljene ilustracije i ideje dresa Hrvatske nogometne reprezentacije koje bi trebali nostit Vatreni za sezonu 2020./2021. Javnost nije bila oduševljena dizajnom dresa te su komentari bili većinom negativni. Tko im može zamjeriti jer nakon onog prekrasnog crnog dresa, koji smo nosili na Svjetskom prvenstvu, ovo bi stvarno bio korak unatrag. Hrvatski nogometni savez priopćenjem se obratio javnosti povodom objavljenih ilustracija, te potvrdio ono što smo htjeli čuti. To nije službena garnitura dresa. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

FOTO: Design football

“Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvenstvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa, koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima, netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

FOTO: Design football

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine. Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.”


Komentari