ODRŽAN TREĆI DAN JARUN CUPA: ‘Seniori pokazali što znaju’

Rukomet na pijesku postaje sve poznatiji sport, a  najveći turnir u Hrvatskoj svakako je Jarun Cup koji se održava od 26.04 do 01.05. 2019. 
Ovaj sportski susret je treći po bitnosti u Europi s preko 700 sudionika koji čine 79 ekipa iz čak 14 zemalja. Ove godine su po prvi puta igrači stigli i iz daleke Kine.

 

Trećeg dana turnira većina seniorskih ekipa izašla je na teren da pokažu što znaju. Favoriti su ispunili očekivanja te mirno mogu gledati protivnike za završni dio turnira.

U muškoj seniorskoj konkurenciji Sesvečani su mirno upisali 3 pobjede u grupi A te sigurno stoje na vrhu tablice. Identičnu situaciju ima i Toyota MHC Dubrava koja je rutinirano pobijedila Chemo Profile, nositelje skupine Beach Starse te AKRP Zagreb i Hello Zagreb 2. Oni čekaju rasplet skupine B za četvrtfinale. U skupini D danski HEI i dalje niže pobjede.

Jučer su pali zagrebački All Saintsi te i dalje drže vrh te skupine s boljim međusobnim omjerom od Detono Zagreba. Reprezentacija Švedske u skupini B s 3 pobjede drže vrh. Redom su padali Kina, Wasserschloss te Mivka, a u ponedjeljak se očekuje dolazak nositelja skupine, mađarskih Salgotarjana s kojim će se boriti za vrh te skupine.


Kod žena Dubrava sa sve 4 pobjede u skupini B se plasirala direktno u polufinale turnira. U skupini A je još sve otvoreno te se očekuju daljnje utakmice. Trenutno vrh drži Detono Zagreb as sve tri pobjede, dok ih prate WestSite Amsterdam i mađarski Lady Bugs. Detono za potvrdu prvog mjesta igra protiv Lady Bugsa, dok Westsite je osigurao prolaz skupine, samo čekaju hoće li to biti s druge ili treće pozicije.

Komentari

loading...