ODLUKA JE PALA: Željko Babić, Balić i Metličić su smijenjeni

Facebook

Hrvatski rukometni savez odlučio je o sudbini Željka Babića i Ivana Balića.

Nakon dvosatnog vijećanja odlučeno je kako izborniku Babiću i koordinatoru Baliću nije izglasano povjerenje.

Jedina tema na sjedinici Upravnog odbora bila je glasanje o povjerenju izborniku Željku Babiću i koordinatoru Ivanu Baliću te stručnom stožeru nakon osvajanja četvrtog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Željko Babić i Ivano Balić nisu dobili poziv na sjednicu, a samim time se dalo naslutiti kako je njihova smjena na vidiku.

>>> IMALI SMO IH U ŠAKAMA: Kauboji se nakon zvjerske borbe vraćaju bez ičega

Europsko prvenstvo u Hrvatskoj sjajna je prilika da osvojimo jedino zlato koje nam nedostaje, a danas je nakon sastanka donesena odluka kako Babić neće pratit “kauboje” na tom putu. 

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Euro će trajati od 12. do 28. siječnja 2018. godine, a igrat će se u četiri grada. Rukometaše će dočekati Poreč, Split, Varaždin i Zagreb, a 16 reprezentacija bit će podijeljeno u četiri skupine. Posljednji iz skupina ispadaju, a prve tri reprezentacije iz svake skupine idu u drugi dio natjecanja u kojem će se formirati nove dvije skupine. Te dvije skupine igrat će se u Zagrebu i Varaždinu, a polufinala te utakmice za medalje igrat će se u Areni Zagreb.[/box]

Pomlađena repka sigurno će imati blistavu budućnosti i zaboraviti na sve nedaće koje su ih snašle u Francuskoj. U javnosti se naveliko spekulira o Lini Červaru kao potencijalnom novom izborniku.

Uskoro ćemo saznati tko će sjesti na klupu naše rukometne repke.

>>> HRS SAZVAO SJEDNICU: Babić i Balić odlaze?


Komentari