ODLUKA JE DONESENA: Čačić otkrio hoće li Rakitić zaigrati protiv Turske

FACEBOOK

Hrvatski reprezentativac je napokon stigao u Zagreb.

Ivan Rakitić je u subotu, odmah nakon sletanja u Zagreb pošao do hotela AS gdje se susreo s izbornikom Antom Čačićem. Izbornik i Rakitić su cijelo vrijeme komunicirali, a atmosfera u reprezentaciji je odlična. Komunikacije ne nedostaje kao ni na u Euru, a osjeća se i veliko zajedništvo, pišu Sportske. 

Okupljanje prije utakmice s Turskom samo je nastavak lijepe priče koja je počela u Francuskoj, a Ante Čačić ima poseban odnos sa svojim nogometašima. Za Sportske je  izbornik nakon Rakitićevog dolaska izjavio:

“Rakitić će, ako je u dobrom stanju, igrati protiv Turske, tu nema nikakve dvojbe. A ja vjerujem da je u dobrom stanju, da je maksimalno spreman”.

I ne sumnjamo u to ni najmanje i sam Rakitić je potvrdio da rješio sve obiteljske probleme i da je spreman za utakmicu s Turcima.

“Normalno je da Rakitić igra, bez obzira što se došao tek u subotu. Važno je da je spreman. On je jedan od naših krucijalnih igrača, dokapetan je, poznaje situaciju u momčadi. U njega svi imaju maksimalno povjerenje”, zaključio je izbornik.


Komentari