ODBROJANI CICINI DANI NA MAKSIMIRU: ‘Došao je trenutak da se zahvalim Dinamu, ovim se porazom opraštam’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Suze nije mogao suspregnuti, pozdravio je Boyse i oprostio se.

Sinoćnji pobjednik, Matijaž Kek pao je u drugi plan, sve oči bile su uprte u Kranjčara. Sa suzama u očima on je u nedjelju napustio travnjak, a emocija nije nedostajalo ni kada se obraćao medijima. Zahvalio se klubu i navijačima, prokomentirao poraz i dao otkaz.

“Sigurno nije ugodno osjetiti treći potaz zaredom. Mislim da smo 70-ih zadnji put ovdje izgubili. Igrači to možda neće osjetiti koliko ja osjećam jer emocije su kod mene drugačije nego kod njih. Čestitam Rijeci na dobroj igri i egzekuciji. Imali smo situacije gdje smo mogli doći do realizacije dva gola, ali nismo bili pravi”, započeo je Cico.

Nastavio je komentirati susret:”Nakon poraza od Osijeka i Lyona medijski se potencirao moj neadekvatan učinak i rezultat. Ja sam to prihvatio , a nakon današnje utakmice došao je trenutak da nakon trećeg poraza zahvalim Dinamu što su me doveli i dali mi priliku. Nadam se da sam dolaskom napravio izlazak prema u Europi i ovim se porazom opraštam. Zahvaljujem svima, igračima, publici i medijima”.

Sada već bivši trener svoju odluku o napuštanju kluba je obrazložo riječima: “Volim Dinamo i hrvatsku ligu. Dinamo je napravio europski rezultat, ušao u Ligu prvaka, u što se u medijima nije vjerovalo, ali ja jesam. Ovim posljednjim rezultatima ne mogu biti zadovoljan i logično je, zbog interesa Dinama i zato jer ga volim i želim da bude uspješan, da se sada maknem“.

Njegova odluka

Kranjčar je naglasio kako je sam odlučio dati otkaz te da je vrijeme da priliku da nekom drugom.

“Hvala svima. Iako neki mediji špekuliraju, ovo nema veze s Upravom, ovo je moja odluka. “Kad neću biti zadovoljan i sretan, maknut ću se sam”, to sam vam rekao već ranije. Nesretan sam, žao mi je zbog poraza ko dinamovcu, potekla mi je suza kad sam se išao zahvaliti navijačima. Da smo i pobijedili večeras isto bih napravio“, zaključio je Zlatko Kranjčar.

Komentari