Odbjegli talent Dinama pozirao uz Vatrenog: Otkriva li ovako svoj novi klub

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ajdin Hasić odjegli je talent Dinama o kojem se dugo pričalo na Maksimiru.

Sedamnaestogodišnji Ajdin danas je ponovno osvanuo u medijima, prije svega turskima koji tvrde da se Hasić priključio pripremama njihovog velikana Bešiktaša. Iako ne postoje informacije o tome da je službeno potpisao za ‘crno-bijele’, dio tamošnjih portala tvrdi da će to napraviti u listopadu kada postane punoljetan, pišu Sportske novosti.

Ovu priču mogla bi potvrditi i fotografija sa službenog profila kluba na kojoj Gasić pozira odmah iza Vatrenog Domagoja Vide.

Bešiktaš Instagram

Hasićev odlazak pomutio je vode na Maksimiru. Njega je ugovor vezao sve do 2021. godine, a iz Dinama su odlučili kako mu želje ponuditi još bolje uvjete. Ajdin kao maloljetnik nije smio sam potpisati ugovor pa su iz Dinama njegovom ocu u Bosnu poslali dva nova ugovora- jedan o raskidu starog i novi poboljšani. Međutim, ukoliko je vjerovati navodima s Maksimira, Hasić stariji potpisao je samo ugovor o raskidu i time završio sinovu suradnju s Modrima.

”Istina je ta da nakon što smo raskinuli ugovor s Dinamom, iz kluba su nam nekoliko dana kasnije javili da je Real Madrid pokazao interes za Ajdina i da bismo trebali doći u klub da pričamo o tome. Mi smo to odbili jer s Dinamom smo prethodno raskinuli ugovor i tada nakon toga počinje teror i napad Dinama prema našoj obitelji. Mi kao obitelj nismo vjerovali da će nam Dinamo nakon raskida raditi takve stvari. Zato smo nakon svih ovih događanja angažirali advokata Radića iz Splita da nam pruži pravnu pomoć. Više stvari nam je smetalo, ali najveća stvar koja nam je smetala jest ta da se nama stalno sugeriralo da Ajdin potpiše menadžerski ugovor s ljudima bliskim Zdravku Mamiću, govoreći nam neprestano da će Ajdin imati kompletnu zaštitu i brigu u Dinamu ako pristanemo potpisati za dotične menadžere. Mi na to nismo htjeli pristati i to je jedan od osnovnih razloga zbog čega smo otišli iz Dinama. Dakako, uz činjenicu da u klubu nisu u vjerovali u naše dijete kao igrača”, ispričala je za Sportske novosti obiteljsku stranu priče još u studenom Sazbera Hasić, majka mladog nogometaša.

Ovaj slučaj došao je čak i do DORH-a kojem se prijavljeni Hasći, ali taj zahtjev je odbijen.


Komentari