Od 7. do 9. rujna na EUROPSKOM TRGU: Okušajte se u različitim sportovima i dobro se zabavite

en.wikipedia.org

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe, pa će se tako održati i u našoj metropoli.

Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Prvi Europski tjedan sporta održat će se od 7. do 13. rujna 2015. diljem Europe uz mnoge aktivnosti i događanja kako bi zajedno potaknuli građane na bavljenje tjelesnom aktivnošću i brigu o vlastitome zdravlju! Europska komisija će u Bruxellesu organizirati otvaranje Tjedna sporta sa središnjim događajem u koji će biti uključeni brojni mediji.

7. rujna 2015. u 17.00 sati na Europskom trgu u Zagrebu posjetite tjedan sporta

Kako bi početak bio zanimljiv i nadahnjujući Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj pripremilo je za građane pregršt aktivnosti s naglaskom na radna mjesta i aktivnosti na otvorenom.

Moći ćete tako upoznati i/ili sudjelovati u fitness radionicama, isprobati aikido, potjerati nogometnu loptu, penjati po umjetnoj stijeni, upoznati filozofiju taekwondoa ili juda ili boksom pokazati ritam. Tu su i natjecanja u košarci i rekreativna utrka građana a za najmlađe predviđamo zabavu pod nazivom “Mali sportaši”. Za detaljnije informacije kliknite ovdje.


Komentari