OBOŽAVATELJI GA ZASULI PORUKAMA: Pjaca objavio ‘selfie’ iz bolnice i najavio brz povratak (FOTO)

Facebook

Svojim obožavateljima i svim navijačima Dinama poručio je kako je operacija dobro prošla i kako sada može krenuti s oporavkom.

Derbi Hajduka i Dinama ostavio je za sobom jednu neugodnu posljedicu, a to je teška ozljeda trenutno najboljeg Dinamovca, Marka Pjace. On je na utakmici Kupa s Hajdukom u kojoj je Dinamo slavio s 0:2, nezgodno pao i slomio ključnu kost. Odmah nakon utakmice otpremljen je u bolnicu, a dan nakon derbija, u četvrtak je i operiran. Operacija je prošla dobro, a Pjaca se već oglasio i na društvenim mrežama. Svojim obožavateljima i svim navijačima Dinama poručio je kako je operacija dobro prošla i kako sada može krenuti s oporavkom.

Njegova objava je u svega par sati naišla na veliko oduševljenje navijača koji su mu poslali na stotine poruka podrške i želja za oporavak.

” Brz oporavak brate,trebaš nam za euro”, “Marko volim te kao i sve vas dinamovce,,,,brzo ozdravi”, “Lave drži se,samo hrabro i nek ti uvjek bude osmijeh na licu”, “Drž se Marko,brzi oporavak,šteta kaj nebudeš mogao igrat u nedjelju derbi da ih opet sam pobjediš.”, samo su neke od poruka upućenih Pjaci.

Operacija je super prošla. Oporavak može početi ⚽️☺️

Posted by Marko Pjaca on Donnerstag, 17. März 2016


Komentari