OBEĆAVAJUĆE PROGNOZE ZA DINAMO: ‘Nestvarno zvuči, ali ima veliku priliku za polufinale’

Foto: GNK DInamo

Uskoro će Dinamo zaigrati protiv nogometnog kluba Villarreal. Bivši hrvatski nogometaš i reprezentativac Nikola Jerkan često gleda Villarrreal. Jedan je od najboljih poznavatelja španjolskog nogometa pa je dao “prognoze” kakav bi mogao biti ishod predstojeće utakmice.

“Dinamo ima veliku priliku za polufinale. Na prvu nestvarno to zvuči, međutim, nestvarno je bilo i da će matirati Tottenham 3:0 i eliminirati ga. Rijeka je mogla igrati s Real Sociedadom, to govori da je Dinamo sposoban još više učiniti s Villarrealom. Rijeka se previše zatvorila, pogotovo u prvoj utakmici, nije riskirala, a Dinamo je objektivno superioran u odnosu na momčad s Rujevice”, rekao je Jerkan za Sportske novosti.

Dodao je kako je Villarreal ekipa koja voli igrati, ali dopušta i protivniku da razvije igru.

“To je prilika za onoga tko se želi nadigravati kao što je Dinamo. Tottenham i Villarreal su sasvim suprotni po načinu igre i karakteristikama igrača. Spursi su fizički impresivni, u prvom susretu je Dinamo bio malo ukočen, ali u drugoj je utakmici napravio iznenađenje. Dosta se stvari poklopilo da bude tako, kao što su dva vrhunska gola Oršića. Teško ih je ponoviti. Istaknuo bih Krznarovo vođenje momčadi, svaka je izmjena bila logična, sukladna rezultatu i događajima na terenu. Oduševio me Dinamo, i kako je djelovao, i kako ga je trener vodio”, rekao je.

Komentari