NOVO SLAVLJE ‘LJUBIČICA’! Nakon Dinama, Dubrava je srušila i Hajduk!

Foto: Facebook/nkdubravatimkabel

Nakon što u prošloj domaćoj utakmici svladali drugu momčad Dinama, nogometaši Dubrave Tim Kabela isto su učinili u ovom kolu protiv Hajduka.

Doduše, dinamovce su svladali nešto uvjerljivije (3:1), dok je mlada Hajdukova momčad pala s 2:1 u izjednačenoj utakmici koja je mogla otići na bilo koju stranu. Hajduk je imao bolje šanse, čak i poveo zgoditkom Blagaića u 53. minuti, no Dubrava je brzo uzvratila.

Samo sedam minuta poslije izjednačili su nakon udarca iz kuta, strijelac je bio posuđeni dinamovac Amet Korca, a u 70. minuti pobjedu ljubičastima donio je Borna Marton.

Izuzev pobjede Dubrave, 26. kolo HNL-a završilo je prilično loše po kubove sa zagrebačkog područja.

Rudeš je protiv Solina u zadnjih 10-ak minuta susreta prokockao dva gola prednosti te je završilo 2:2, Sesvete su poražene u Vinkovcima protiv Cibalije (2:0), kao i Kustošija u Sinju od Junaka (1:0), dok nešto više razloga za zadovoljstvo ima zaprešićki Inter koji se vratio s bodom iz Dugopolja protiv favoriziranog domaćina (1:1, strijelac Šroler).

Lokalni derbi između Hrvatskog Dragovoljca i Dinama odgođen je zbog korone te će se odigrati 5. svibnja.

Na tablici vodi Hrvatski Dragovoljac s 45 bodova, a najbliži pratitelj mu je BSK iz Bijelog Brda koji ima bod manje, ali i dvije utakmice više.

Rudeš je na šestom mjestu s 38 bodova, Kustošija, Sesvete i Dubrava su zauzeli pozicije između 10. i 12. mjesta, Inter je 14., a druga Momčad Dinama je posljednja, 18., no ukoliko otkinu bod protiv Dragovoljca imat će priliku napredovati na tablici za dva mjesta.


Komentari