NOVINARI PITALI HRGOVIĆA ZA MEČ S BABIĆEM: ‘Što s njim? Pa on je retardiran, ne bi izdržao sa mnom u ringu’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, uvjerljivo je bio bolji od Emira Ahmatovića te je upisao novu pobjedu u noći sa subote na nedjelju. Bio je to njegov 14. profesionalni nastup i 14. pobjeda, a do nje je stigao u trećoj rundi.

Ahmatović nije bio ozbiljan zalogaj za Hrgovića koji je u trećoj rundi nokautirao srpsko-njemačkog borca. Odmah nakon meča počelo se pričati o budućnosti našeg borca – tko je sljedeći? Je li vrijeme za ‘ozbiljan’ meč?

Naravno, novinari nisu mogli odoljeti, a da ne spomenu Alena Babića, o kojem Hrgović nije imao lijepe riječi.

Svima dobro poznati odnos

Alen bio volio ući u ring s Hrgovićem te ga često proziva; a Filip pak misli da mu Babić nije nikakva prijetnja. Njihova ‘ljubav’ preko medija već je svima poznata. Kada su ga pitali za njega, Hrgović je bez dlake na jeziku poručio:

“Što s njim? Pa on je jednostavno retardiran. Taj samo puno priča, on nije stepenica više u mojoj karijeri. Završio bih s njim prije nego s Emirom. To je rivalstvo nastalo zbog njegovih priča. Može pričati do sutra, ali u boksačkom ringu to nema veze s rivalstvom. On nema nikakve kvalitete da me ugrozi”, rekao je nakon borbe i uvjerljive pobjede za Marchroom Boxing.

Dan prije također je spomenuti Babić, a Hrgović je rekao:

“Samo želi pozornost. Spominje moje ime da se proslavi i dobije pozornost medija. On je samo retardiran tip. Nema potencijala da postane sila u teškašima. On je klaun koji puno priča.”

Komentari