Novi poraz Čilića od Troickog!

commons.wikimedia.org

Londonski Queen’s je, nekoliko dana nakon Stuttgarta, opet bio poprište dvoboja našeg Marina Čilića i srpskog tenisača Viktora Troickog.

I ovaj put je rezultat isti. Marin Čilić je doživio novi poraz od srpskog igrača, rezultat je bio 6:7 6:2 6:3.

Prvi set je bio vrlo izjednačen i odlučen je tek u tie breaku. Čilić je u četvrtom gemu imao jednu break loptu, koju nije uspio iskoristiti, dok je Troicki izvršio veliki pritisak na Marinov servis u 12. gemu. Imao je tri break i set lopte, ali ih također nije uspio iskoristiti. U tie breaku je Čilić bio mirniji i dobio ga je rezultatom 10:8.

Niti jedna break lopta u drugom i trećem setu…

Drugi set je počeo vrlo dobro za srpskog tenisača. Uzeo je Čiličev servis odmah u drugom gemu i cijelo vrijeme je držao prednost. Čilić ni u jednom trenutku nije uspio ugroziti servis sjajnog Troickog, koji na kraju uzima još jedan servis Međugorca i odvodi meč do odlučujućeg trećeg seta.

Treći set odlučen je u šestom gemu kada Troicki iskorištava jednu od dvije break lopte, a Čilić, slično kao i u drugom setu, ne može dovesti u opasnost servis odlično raspoloženog Srbina, koji je imao i dvije meč lopte na Marinov servis, ali ih nije uspio iskoristiti. Međutim, servirajući za meč, iskorištava jednu od dvije meč lopte i tu je priča bila riješena.

Grand Slam u Wimbledonu počinje za deset dana i ako Čilić želi napraviti dobar rezultat, morat će napraviti veliki zaokret u svojoj igri.


Komentari