Novačić: ‘Imamo način kako igrati protiv Zadra’

Cibona.com

Košarkaše Cibone u 21.kolu HT Premijer očekuje pravi košarkaški derbi protiv vječnog rivala iz Zadra. Utakmica u Draženovom domu na rasporedu je u četvrtak, 29.ožujka u 18 sati.

Cibonin trener Ante Nazor neće imati na raspolaganju sve igrače. Susret će propustiti Aaron Geramipoor zbog problema sa stopalom i Domagoj Bošnjak zbog problema sa listom.

“Očekuje nas jako zahtjevna utakmica. Protivnik je zaista jak, a u prilog tome ide i fenomenalna sezona u ABA ligi te 17 pobjeda za redom u hrvatskoj ligi. Imamo velik respekt  i moramo se podrediti ulozi da nismo favoriti u ovom susretu”, kazao je Nazor na današnjoj konferenciji za novinare.

” Nastojat ćemo anulirati jake strane protivnika, a to je skok u napadu, fenomenalna kontra, traženje igrača u ritmu šuta kao i njihov ‘low post’. Imamo zahtjevnu zadaću i nadam se da ćemo imati odgovore na sve zahtjeve koje će utakmica donijeti. Napravit ćemo sve da utakmicu pobijedimo”, istaknuo je Cibonin trener.

Zadranin u redovima Cibone Ivan Novačić uoči derbija izjavio je:

“Igramo protiv Zadra koji nam je vrlo poznat protivnik. Igrali smo protiv njih već nekoliko puta ove sezone. Nažalost smo u negativnom omjeru što se tiče pobjeda i poraza”, izjavio je Novačić te nastavio o momčadi Zadra:

” Njihov glavni igrač ne igra što nam daje jednu dozu samopouzdanja. Sigurno da im je puno teže igrati bez Knowlesa jer on daje određenu sigurnost u obrani i napadu. Oni će se htjeti osvetiti za onaj poraz u Kupu, ali mi imamo način kako igrati protiv njih te gdje ih možemo napasti i “raniti”, zaključio je Novačić.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.


Komentari