NOGOMETNA EUFORIJA! Pjevaju se sve od reda: ‘Bitno da imaju jednu zajedničku notu’

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Navijačka euforija preplavila je Hrvatsku nakon što su Vatreni izborili četvrtfinale Svjetskog prvenstva i utakmicu s Brazilom, koja će se igrati u petak, od 16 sati.

Bila je to neviđena drama na stadionu Al Janoub. Japanci su poveli u 43. minuti golom Daizena Maede, koji je iz blizine savladao Livakovića. Vatrene je u život vratio Ivan Perišić u 55. minuti. Dejan Lovren je sjajno ubacio sa desne strane, a ‘Perija’ je fenomenalnim trzajem glavom pogodio sami kut japanskog vratara Gonde.

Mreže su mirovale do kraja regularnog dijela susreta, a i nakon produžetaka, te se ušlo u raspucavanje penala. Tada je na scenu stupio Dominik Livaković, koji je s tri obranjena penala odveo Hrvatsku u četvrtfinale.

Navijači diljem Hrvatske slavili su pobjedu Modrića i društva uz legendarne navijačke pjesme. Tim smo vas povodom pitali na našim društvenim mrežama: ‘Koja vam je navijačka pjesma najdraža?’ Ovo su neki od vaših odgovora:

“Neka pati koga smeta Hrvatska je prvak svijeta”, izbor je čitateljice Zagreb.info, dok drugi čitatelj preferira hit Zaprešić Boysa: ‘Igraj moja hrvatska’.

“Samo je jedno u mom životu vrijedno”, omiljena je pjesma čitateljice.

“Svaka na svoj način. Bitno da imaju jednu zajedničku notu tj. značaj”, komentar je čitateljice, dok druga poručuje: ‘Sve navijačke su mi najdraže’.

U komentarima su se mogli pročitati i ‘Lijepa li si’, ‘Neopisivo’, ‘Srce vatreno’ i ‘Bježite ljudi bježite iz grada, stiže ekipa pijana’.


Komentari