ZVONIMIR BOBAN SLAVI ROĐENDAN! Posebni dani za legendu, javljaju se čestitari

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Zvonimir Boban, velikan Dinama i legendarni kapetan nezaboravne generacije hrvatske reprezentacije, slavi 53. rođendan. Veselje hrvatske nogometne legende uljepšali su čestitari, s porukama koje su, među ostalima, objavili Hrvatski nogometni savez i FIFA, krovna svjetska nogometna organizacija.

Bobanov sjajni put na terenu je nezaboravan, a na njega su podsjetili čestitari.

Dani slavlja za hrvatsku legendu

Dani slavlja posebni su za Bobana, ne samo zbog proslave 53. rođendana. Jučer smo se prisjetili kako je izgledao spektakularni oproštaj na završetku karijere, u utakmici zvijezda na Maksimiru, a nakon tog dana u kojem je igračka priča došla kraju, započelo je novo poglavlje u drugačijoj ulozi.

Boban je ostao uz nogomet i sport obnašajući različite dužnosti. Do prije koju godinu bio je direktor u Milanu, klubu u kojem je ostavio najveći trag izvan Hrvatske, a danas je važni suradnik Aleksandra Čeferina, slovenskog nogometnog dužnosnika na čelu Uefe, krovne europske nogometne organizacije.

Legendarni hrvatski kapetan u Uefi danas radi na dužnosti koja se zove – šef nogometa. Velika sportska karijera tako ide dalje, a za slavljenički dan stižu brojne čestitke.


Komentari