Zoran MAMIĆ uoči Moldea: ‘Umjetna trava je savršena, OČEKUJEMO POBJEDU I PROLAZ.’

Instagram

Nogometaši Dinama u utorak s početkom u 19 sati u Norveškoj igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea. Večer uoči susreta Dinamo je na Aker stadionu imao službeni trening i konferenciju za medije na kojoj je utakmicu najavio trener Zoran Mamić.

Čeka nas drugih 90 minuta ovog ogleda s Moldeom i nadamo se da ćemo za toliko riješiti pitanje prolaska. Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz,” rekao je trener Modrih pa nastavio o tome kakav Molde očekuje: “Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, no vidjet ćemo sutra.”

‘Manje tehničkih pogrešaka’

O tome kakav Dinamo možemo očekivati na Aker stadionu Mamić je rekao: “Moramo biti puno brži, trčati više nego u Zagrebu kao i više pucati kada smo na rubu kaznenog prostora. Jednostavno moramo raditi manje tehničkih pogrešaka. Siguran sam da ćemo u tim stvarima sutra biti bolji.”

Za kraj, trener Modrih komentirao je i umjetnu travu na kojoj će se igrati utakmica: “Ovo što sam rekao, o manjem broju tehničkih pogrešaka i brzoj igri, će možda biti lakše jer nas čeka umjetna trava koja je stvarno savršena.”

Tko će igrati umjesto Machada? Vjerojatno Gonçalo – rekao je Mamić.


Komentari