ZORAN MAMIĆ NOVI IZBORNIK?

Facebook

Na prvi pogled možda izgleda kao šala, ali s obzirom na dosadašnje odluke vodstva HNS-a, mlađi Mamić bi zaista mogao postati novi izbornik.

Kovača su gotovo svi već prekrižili, on se ograđuje od rezultata i krivi momčad, komentari na društvenim mrežama idu tako daleko da samo što ne pozivaju na linč. Zazivaju se upomoć neka davno zaboravljena trenerska imena, spominje se novi-stari Hammer Bilić, pa čak i Ćiro. Kako sada stvari stoje svaki navijač koji bi želio prije vremena znati tko bi mogao biti novi izbornik, bi se trebao staviti u kožu nekog od lidera HNS-a i vrlo brzo će mu sinuti jedno ime – Zoran Mamić.

Mislite da je nerealno, e pa baš i nije, ono što bi se lako moglo dogoditi je da se samo zamjene uloge, mlađi Mamić na klupu reprezentacije, a Kovač, inače Zoranov vjenčani kum, (ne zaboravimo i brat također) na klupu europskog/atomskog Dinama. Vrhovni poglavari HNS-a rekli bi: “Zašto ne? Ima iza sebe rezultate. Pogledajte što je napravio s Dinamom.” Naravno, nekolicina medija podržala bi ovu kampanju za novu instalaciju i voila, probudite se drugo jutro i Zoran Mamić je novi selektor. Svijetla točka ovakvog izbora mogu biti iznenadni upadi i motivacijski govori starijeg brata Mamića koji nekako uvijek podignu moral dečkima, kao i sada definitivno osiguran poligon za Dinamovu omladinsku školu.  Šala ili ne, vrijedi razmisliti.

>>>  MEDIJI OD KOVAČA PRVO STVORILI MOURIHNA, A ONDA… Ako je on najbolje među hrvatskim trenerima, ne piše nam se dobro!


Komentari