ZORAN MAMIĆ: ‘Inter je tražio odgodu, ni nama nije odgovaralo’

Screenshot/YouTube

Utakmica je odgođena za 10. veljače 2016, a ova odgoda Dinamu itekako odgovara, ma što Mamić tvrdio, jer je derbi 5. prosinca, a Bayern tek u srijedu 9. prosinca. Ovako će imati dosta vremena za pripremu i za Hajduk i za Bayern, iako je utakmica s Bayernom više revijalna nego natjecateljska.

Modre sutra očekuje obiteljski derbi s Lokomotivom, ali velika se halabuka stvorila oko odgode utakmice kupa protiv Intera 2. prosinca. Uzbunu je digao Hajduk, vjerojatno iz dva razloga. Prvi je jer su i oni sami tražili odgodu utakmice protiv Intera još ljetos, ali Zaprešićani su odbili jer im je više odgovaralo dočekati umorni Hajduk. Drugi je razlog taj što je sljedećeg vikenda derbi protiv Dinama, a Modri će zbog odgode imati podužu pauzu što Hajduku očito ne odgovara.

No, ta je priča donekle držala vodu sve dok Zoran Mamić nije objelodanio kako je Inter taj koji je tražio odgodu. “Inter je bio taj koji je tražio odgodu, a nama to nije baš odgovaralo, no pristali smo”, objasnio je Mamić u službenom priopćenju. Pravo pitanje je zašto je Inter odgodio utakmicu. Raspored im nije toliko težak, trebali su igrati s Dinamom 3. prosinca, što je odgođeno, pa s Rijekom 5. prosinca i onda sa Zagrebom 11. prosinca. Jedini donekle valjani razlog bio bi što se sve utakmice igraju u Zaprešiću pa bi travnjak za Rijeku bio u lošem stanju.

Bilo kako bilo, utakmica je odgođena za 10. veljače 2016, a ova odgoda Dinamu itekako odgovara, ma što Mamić tvrdio, jer je derbi 5. prosinca, a Bayern tek u srijedu 9. prosinca. Ovako će imati dosta vremena za pripremu i za Hajduk i za Bayern, iako je utakmica s Bayernom više revijalna nego natjecateljska jer su si Modri zatvorili vrata i Lige prvaka i Euro lige porazom u Londonu. No, još postoji šansa za dokazivanje nekih talenata, a bliži se zimski prijelazni rok pa valja dobro odmoriti zvijezde.


>>> PREKO 2 000 BBB-ovaca ISPRED MINISTARSTVA, PRATI IH POLICIJA! ‘Otpor smo sistemu do posljednjeg čovjeka’ (FOTO/VIDEO)

>>> KRAJ PAKLENE ERE ZA NAVIJAČE DINAMA! BBB-ovci poručuju: ‘Vraćamo se tamo gdje pripadamo!’

Komentari

loading...
-->