ZORAN MAMIĆ: ‘Ako budemo zadovoljni ponudom onda POSTOJI MOGUĆNOST DA ODE’

Screenshot/YouTube

Još jučer pokušavala se izgladiti situacija u slučaju Ćorić, a sada je već na izlaznim vratima.

Dan nakon što je Zdravko Mamić održao konferenciju za novinare u kojoj se uglavnom referirao na “Slučaj Ćorić” i najavljivao pomirbu i ostanak mlade zvijezde, brat i trener Zoran Mamić dao je nagovijestiti kako se retorika u svega 24 sata promijenila.

“Ako mi budemo zadovoljni ponudom onda postoji mogućnost; inače ne. On je punoljetan i kao takav je potpisao ugovor koji nosi prava i obaveze”, komentirao je trener Dinama mogućnost odlaska Ćorića.

Ćorić nije u konkurenciji za sutrašnju utakmicu s Istrom, a naglasio je i kako je njegovim istupom neugodno iznenađen. “Naravno da sam neugodno iznenađen njegovim istupom, no Dinamo i ja kao trener stojimo iza riječi koje smo rekli jučer. Ipak Ante očito, posebno nakon novih njegovih izjava u medijima, niti glavom niti željom nije spreman sutra igrati tako da neće konkurirati za utakmicu. Nakon toga ćemo shodno ponašanjem i radom vidjeti kada će igrati”, kazao je Zoran Mamić, stoji na službeni stranicama kluba.

Što se tiče kazne zbog izjava u medijima i narušavanja ugleda kluba i kršenja pravilnika, Ćorić će biti kažnjen, ali Mamić nije ponudio konkretan odgovor. ” Kaznu ću sigurno prvo reći njemu. Općenito, nemam ništa za reći preko novina. Rekao sam njemu jučer, a za njega i sve igrače su moja vrata uvijek otvorena i mogu uvijek doći. Portali i novine nisu mjesto gdje ću komunicirati s Antom. Kada smo zadnji put razgovarali prije jučer? Prekjučer”, ispričao je Mamić.

Mamiću je cijela ova situacija malo apsurdna i kaže kako se s ovakvim slučajem još nije susreo. ” Ne, nisam se nikada u karijeri susreo s ovakvim slučajem. Posebno jer se radi o dečku od 18 godina koji je odigrao 60-ak minuta za prvu momčad, a ja sam mu dao kapetansku traku i stavio ga sa 16 godina u prvu momčad. Velim, malo je čudna i apsurdna situacija, ali tako je kako je”, napomenuo je trener Dinama.

Možda samo vrijedi spomenuti kako je bilo sličnih slučajeva nedavno, sa Kramarićem prije odlaska u Rijeku i s Murićevim natezanjem oko transfera u Ajax. Neke stvari se brzo zaborave, a vjerojatno će i ova i to vjerojatno već prvih dana zimskog prijelaznog roka.

>>> KOMENTAR: Vizije obitelji Ćorić i obitelji Mamić JEDNOSTAVNO SE NE POKLAPAJU

>>> EMOTIVNO PISMO ANTE ĆORIĆA: Mamići mu okrenuli leđa, a on i dalje voli DINAMO i sanja puni MAKSIMIR

Komentari