Zdravko Mamić će vam za ovu informaciju dati pola milijuna kuna!

Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Mamić jednostavno nije mogao izdržati pa je na javnoj televiziji poslao primamljivu ponudu svima koji posjeduju ove korisne informacije.

Savjetnik Dinama, odnosno, bivši izvršni predsjednik toga kluba, Zdravko Mamić, gostovao je u utorak na HRT-u gdje je izrekao jednu poprilično zanimljivu izjavu. Naime, Mamić je ponudio pola milijuna kuna za informacije o svastici nacrtanoj na Poljudskom stadionu.

Voditelj HRT-a ga je upitao misli li da će prije naći one koji su napali njega ranije toga dana u Splitu ili one koji su nacrtali svastiku na Poljudu. Mamić mu je na to odgovorio, “Koliko ono ministar nudi, 50 tisuća? Evo, onda ja nudim 500 tisuća kuna”, kao iz topa je ispalio Mamić.

Ipak, ministar Vlaho Orepić, odnosno Ministarstvo unutarnjih poslova nije ponudilo 50 tisuća već 20 tisuća kuna nagrade svakome tko ima informacije o počiniteljima, to jest, onima koji su nacrtali svastiku na Poljudu.

Napad u Splitu

Ranije toga dana Mamić je, kako smo već pisali, napadnut u Splitu kada je išao na Prekršajni sud u Splitu, a u trenutku kada je njegov šofer parkirao vozilo ispred suda, prema njemu i njegovu odvjetniku Čedi Prodanoviću poletjele su baklje i dimne koje su bacali maskirani napadači. Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović su se sakrili u zgradi suda, a stradalo je staklo jednog parkiranog vozila parkiranog vozila.

Na ročištu je Mamić tražio da se predmet, gdje se njemu i Ivi Begi sudi zbog incidenta na derbiju Hajduka i Dinama, premjesti u Zagreb jer se u Splitu ne osjeća sigurnim. Po završetku ročišta su Mamić i Prodanović uz jaku policijsku pratnju otišli iz grada.

>>> NAPADNUT ZDRAVKO MAMIĆ: Gađali ga bakljama, bocama i dimnim bombama (FOTO)


Komentari