Zbog sukoba s Bilićem POTJERAN iz kluba

Facebook

Francuz nije zabilježio niti jedan nastup ove sezone, a kako stvari stoje niti ne bi pa je londonski klub odlučio sporazumno raskinuti ugovor.

Poznato je kako Slaven Bilić njeguje prijateljski, gotovo obiteljski odnos sa svojim igračima. No, to u njegovom slučaju ne znači da su igrači razmaženi i mogu raditi što ih je volja, upravo suprotno, Bilić njeguje imidž strogog, ali pravednog menadžera. 

Prvi koji je to osjetio na svojoj koži u West Hamu bio je Morgan Amalfitano. On je još u kolovozu razljutio Bilića svojim nedolaskom na momčadski sastanak nakon čega je nastala rasprava pa ga je Bilić udaljio iz momčadi i dao mu do znanja kako na njega više ne računa. Kako je Amalfitano prošle sezone igrao solidno očekivalo se da će Slaven popustiti i vratiti veznjaka u momčad, no to se nije dogodilo. Francuz nije zabilježio niti jedan nastup ove sezone, a kako stvari stoje niti ne bi pa je londonski klub odlučio sporazumno raskinuti ugovor.

Amalfitano (30) sada ima pravo tražiti novi klub, ali zbog incidenta s Bilićem to će mu možda predstavljati mali problem jer malo koji trener želi bahate i neposlušne igrače u svojim redovima.

 

 


Komentari