ZAVLADALA PANIKA UOČI UTAKMICE: SVIM navijačima HNS poslao važno upozorenje

Sanjin Strukic/PIXSELL

Savez je zbog nereda kažnjen sa sto tisuća eura, a uoči utakmice sa Španjolskom poslali su svim navijačima važnu poruku.

Hrvatski nogometni savez suočio se u ponedjeljak s posljedicama huliganskih nereda koji su se dogodili na utakmici Hrvatske i Češke. Kazna je bila prema nekima vrlo visokih sto tisuća eura, a neki će pak tvrditi kako je kazna još i dobra s obzirom na to da se spominjalo čak i izbacivanje s natjecanja. Kako bi sve prošlo u najboljem redu HNS je objavio, odnosno, poslao jasnu poruku svim navijačima.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

“Dragi navijači, u ime Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu Eura. Zbog strožih kontrola ulaska u odnosu na utakmice u Parizu i Saint-Etienneu, molimo sve navijače Vatrenih da na stadion u Bordeauxu dođu na vrijeme – najkasnije tri sata prije početka utakmice – kako bi mogli pravovremeno ući na stadion te izbjeći gužve uoči samog početka utakmice.

Također, ne zaboravite osobne dokumente radi uspoređivanja istovjetnosti podataka na ulaznicama s osobnim podacima. Navijače hrvatske reprezentacije ovim putem molimo da se ne koriste nasiljem u slučaju eventualnih huliganskih izgreda već da u takvoj situaciji ostave dovoljno prostora sigurnosnim službama da nesmetano postupaju prema izgrednicima. Danas nas čeka novi izazov te Vas pozivamo da još jednom na fer i korektan način bodrite Hrvatsku do uspjeha. Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije. Budimo ponosni navijači Hrvatske”, poručili su iz HNS-a,

>>> KATASTROFA NA POMOLU: Huligani poslali novu stravičnu poruku HNS-u, slijede neredi?! (FOTO)

>>> POČELO ‘ČEŠLJANJE’ PO KUĆAMA: OVIM navijačima policija je jutros pokucala na vrata?

Komentari