Zašto volimo nogomet: 52-godišnjak hat-trickom odveo ekipu do pobjede u kupu

Pixabay

Hrvatski ljubitelji nogometa često preskaču čak i utakmice 1. HNL pa nije ni za očekivati da će mnoge zaintrigirati utakmice nižih nogometnih rangova. Ipak, upravo se u tim ligama znaju naći vrlo zanimljive i zabavne priče, baš kao ona koja se desila proteklog vikenda kraj Varaždina.

Branko Telebar, 52-godišnji veteran malog nogometa, postao je tako varaždinska zvijezda. Naime, Branko je zaigrao u utakmici prvog kola nogometnog kupa ŽNS Varaždin za NK Orač protiv Trnja. Razlog zašto je Branko pozvan unatoč poznijoj dobi je to što NK Orač iz Petrijanca kraj Varaždina nije imao dovoljan broj igrača.

A nakon predstave Branka Telebara, možda će razmisliti o tome da češće nemaju dovoljno igrača. Branko je u remiju 3-3 protiv Trnja zabio hat-trick, odnosno sva tri gola za NK Orač! Triput je svoju momčad vraćao iz zaostatka, a NK Orač prošao je dalje pobijedivši Trnje u jedanaestercima 6-5, prenosi eVaraždin.

NK Orač iz Petrijanca, malog mjesta 10 kilometara zapadno od Varaždina, prošle je sezone osvojio Treću ligu Varaždinske županije, što je sedmi rang u klupskoj strukturi u Hrvatskoj.


Komentari