ZAMALO SE DOGODIO NAJCRNJI SCENARIJ: Huligani krenuli izvršavati stravičnu misiju, ali onda… (FOTO)

Sanjin Strukic/PIXSELL

Sindikat MUP-a kazao je kako postoji točna minuta kada će huligani pokušati uči na teren kako bi napali suca, nažalost, do toga je i došlo.

Premda nam se svima činilo kako je utakmica Hrvatske i Španjolske prošla bez incidenata o kojima se danima govorilo, incidenata je ipak bilo. Naime, danima uoči utakmice najavljivali su se novi neredi i to znatno gori nego na utakmici u St. Etienneu. Sindikat MUP-a kazao je kako postoji točna minuta kada će huligani pokušati uči na teren kako bi napali suca. To bi vjerojatno rezultiralo trenutnim prekidom i izbacivanjem s prvenstva. Do tog incidenta na svu sreću nije došlo, ali se taj incident pokušao realizirati.

Francuska policija shvatila je izgrede u St. Etienneu kao jaku poruku da se ispred tribine s hrvatskim navijačima mora staviti živi zid s policijom i redarima. Tako je i bilo i upravo je to spriječilo nove nerede.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić otkrio je za N1 kako je zamalo došlo do incidenta. “Sve je prošlo u redu. Bio je jedan konkretan nered na jednom dijelu tribinu, ali interveniralo se i hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Bilo je pokušaja probijanja živog zida da se uleti u igralište“, rekao je Orepić.

Na svu sreću policija je ovoga puta odradila odličan posao, pa je tako Hrvatska mogla u miru proslaviti povijesnu pobjedu nad Španjolcima.

>>> JE LI ITKO ZAPAZIO OVAJ DETALJ? Španjolac napao Jedvaja, ali onda se pojavio Perišić! (VIDEO)


Komentari