ZAGREB upisao prvu pobjedu, Burić se OBRUŠIO NA IGRAČE (VIDEO)

nk zagreb

Pjesnici su pisali prvu ovosezonsku pobjedu, dok je Hajduk izgubio na gostovanju u Osijeku.

Dočekali smo i to. Zagreb je uspio nekoga pobijediti. Žrtva je bio Slaven Belupo, a Zagreb je slavio s 2:0. Oba pogotka pala su iz jednaesteraca, a precizni su bili dvojica najboljih igrača u Kranjčevićevoj, Lovro Medić i Gabrijel Boban. Medić je zabio u 44. minuti, dok je Boban svoj penal pogodio u 91′. 

 

 

U drugoj subotnjoj utakmici susreli su se Hajduk i Osijek i to u Gradskom vrtu. Osijek je slavio pogotkom Šarića u 41. minuti. Poslije utakmice trener “Bilih”, Damir Burić, imao je što za reći igračima.

“Iskrene čestitke Osijeku što je pokazao srce i veliko htijenje. Ovo je sramotno izdanje od nas. Moji momci su arogantni i bahati, sve što jedan profesionalac ne bi trebao imati pokazali su oni danas”, ogorčeno će Šolta.

“Možemo kazati da je Kalinić jedini pokazao da je u formu. Morat ćemo neke stvati analizirati sad, pogoto ovo sa zadnje dvije utakmice. Ono što smo mi odigrali ono je dno dna“, zaključio je Damir Burić.

U petak je još odigrana utakmica između Intera i Lokomotive, a slavila je Lokomotiva s 1:2. Pogotke su postigli, za Lokomotivu, Capan u 26′ i Andrijašević u 67′, dok je sjajni napadač Nestorovski bio strijelac jedinog gola za Zaprešićane.

Danas su na rasporedu ogledi Dinama i Istre na Maksimiru u 15 sati te Rijeke i Splita u 19 sati.


Komentari