Wenger o ADEMIJU: ‘Teško je dobiti utakmicu kada su PROTIVNICI DOPINGIRANI, a vi niste u formi’

Facebook

Wenger je uputio teške riječi na konto Ademija kojega danas čeka utakmica teža od one u Maksimiru.

Arijan Ademi danas neće igrati protiv Olympiacosa, ali znojit će se jednako kao da igra. On tijekom dana otvara nalaz B uzorka u Lausanneu u Švicarskoj, nakon što je pao na prvom testu na jedan od anaboličkih steroida. Rezultati će biti dostupni javnosti za 20-ak dana. Nekoliko sati ranije na temu dopinga u momčadi Modrih oglasio se i menadžer Arsenala, Wenger.

Kako prenosi Daily Mail, Wenger je na sebi svojstven način komentirao slučaj s dopingom Arijana Ademija i proširio ga na cijelu momčad. “Teško je dobiti utakmicu kada su vaši protivnici dopingirani, a vaša momčad nije u formi”, kazao je menadžer Topnika. No, nije se tu zaustavio već je nastavio. “Iznenadilo me kada sam Vidio da je Ademi taj jer nije prije igrao protiv nas, ali vidjet ćemo što će pokazati B nalaz. Takva su pravila i ja to ne mogu promijeniti, a ishod utakmice se vjerojatno neće mijenjati”, kazao je Wenger. Rezultat bi se mogao promijeniti samo ako u momčadi Dinama postoji još jedan dopingirani igrač, u tome slučaju momčad bi bila izbačena iz natjecanja. Dok u slučaju jednog dopingiranog igrača, momčad ne ispašta.

Kritizirao je i općenite probleme s dopingom u nogometu. “Organiziramo svjetska prvenstva sa 740 igrača i baš niti jedan nije dopingiran, nije li to malo čudno”, pitao se Wenger.

>>>ANALIZA: Dinamo bez Ademija mora NAPASTI! GRCI neće igrati na REMI


Komentari