VRSALJAKO MIJENJA SREDINU: Za poveću milijunsku cifru prelazi u talijanskog doprvaka

Facebook

Premda se najčešće dovodio u kontekst prelaska u Juventus, Vrsaljko bi na koncu mogao završiti u vice prvaku Italije.

Hrvatski reprezentativac i jedan od ponajboljih desnih bekova u Europi, Šime Vrsaljko, na pragu je najvećeg transfera u karijeri. Iako je odigrao fantastičnu sezonu u kojoj je njegov Sassuolo završio na respektabilnom šestom mjestu Serie A, prelazak u novi klub bio je neizbježan. Vrsaljka još od početka ove sezone traži poveći broj renomiranih europskih klubova, među kojima se spominjala i Barcelona, ali čini se kako on s Apenina neće otići.

Premda se najčešće dovodio u kontekst prelaska u Juventus, Vrsaljko bi na koncu mogao završiti u vice prvaku Italije, Napoliju. Kako piše Sky Sport Italia, Napoli je ponudom od 15 milijuna eura i bonusima koji će kroz neko vrijeme uvećati tu cifru na 20 milijuna eura, zadovoljio apetite Sassuola, pa će tako hrvatski bek uskoro promijeniti sredinu.

Kako Napoli trenutno slaže momčad za Ligu prvaka u kojoj će nastupati sljedeće sezone, tako im se Vrsaljko činio kao najbolja opcija za pokrivanje desne strane u obrani. Odličan je ovo pomak u karijeri Vrsaljka jer već dobro poznaje talijanski nogomet i neće mu trebati puno da se uklopi u momčad.


Komentari