(FOTO) VRSALJKO OPERIRAN! Iz Atletica javljaju loše vijesti: ‘Dugo neće biti na terenu’

Foto: Instagram/Šime Vrsaljko

Hrvatski nogometni reprezentativac, Šime Vrsaljko, u srijedu je u Belgiji obavio operaciju lijevog koljena zbog čega će “dugo vremena izbivati s terena”, priopćio je u srijedu navečer njegov klub Atlético Madrid.

“Doktor Villalón, kao predstavnik kluba, nazočio je zahvatu koji je izvršen nad desnim bekom, a igrač će početi oporavak pod nadgledanjem naše liječničke službe”, navedeno je u priopćenju Atlética.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Operacija je prošla super! Hvala svima na velikoj podršci❤️?

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

“Operacija je prošla super! Hvala svima na velikoj podršci”, napisao je Šime na svom Instagram profilu.

“Iz Atlético Madrida želimo odaslati našu podršku hrvatskom igrač u njegovom oporavku te mu zaželjeti da se na teren vrati što prije”, dodano je u priopćenju.

Atlético je prošlo ljeto posudio Vrsaljka milanskom Interu na godinu dana za oko 6.5 milijuna eura, a talijanski klub na kraju sezone ima pravo otkupa njegovog ugovora za oko 17 milijuna eura. No, zbog problema s koljenom njegov povratak u Atlético očekuje se u lipnju.

Hrvatski branič posljednju je utakmicu za Inter odigrao 13. siječnja u kupu protiv Beneventa, kada je na travnjaku proveo svih 90 minuta.

Atlético je Vrsaljka doveo u ljeto 2016. iz talijanskog Sassuola za 16 milijuna eura te s njim ima ugovor do ljeta 2022. godine.


Komentari