(VIDEO) URNEBESNO: Nogometaši zagrebačkog kluba pjevali Severinin hit!

Facebook.com

Nesvakidašnja proslava pobjede.

Iznimno zanimljivo i veselo bilo je ovog vikenda na stadionu NK Ponikve, zagrebačkog četvrtoligaša iz Gajnica. Nakon pobjede u derbiju protiv Samobora 2-1 igrači i navijači tog kluba koji sebe nazivaju “Vješalima” priredili su zaista nesvakidašnju proslavu pobjede. Naime, na repertoaru je bio stari Severinin hit “Paloma nera”, navijači su poveli pjesmu, a igrači nastavili uz doista sjajnu koreografiju.

Inače, NK Ponikve iznjedrile su nekoliko poznatih nogometaša, tako je današnji Dinamov kapetan Domagoj Antolić bio kapetan pionira u tom klubu, a iz iste gradske četvrti stiže i današnji reprezentativac Milan Badelj, kao i nekadašnji igrač Zagreba, Dinama i Rijeke Hrvoje Štrok.

Koliko su tvrd orah NK Ponikve su dokazale i 2014. godine kada su ugostile Dinamo u 1/16 finala Kupa. Modrima je to bio prvi put da gostuju u nekom zagrebačkom kvartu u kupu nakon 25 godina i dobro su se napatili. Dapače, NK Ponikve su čak i povele golom Ivana Klarića u 18. minuti, a Dinamo je uspio izjednačio u 34. minuti preko Henriqueza. Dinamo se dugo mučio protiv amatera iz Gajnica, ali je ipak Ognjen Vukojević u 75. minuti zabio za 2-1 i prolaz Dinama.


 

 

Komentari

loading...