(VIDEO) Pogledajte kako je Bruno Marić spasio igrača Cibalije od gušenja

Na jučerašnjoj utakmici hrvatskog kupa između Cibalije i Istre sudac Bruno Marić prometnuo se u junaka. 

Istra je pobijedila Cibaliju 3-2 u gostima nakon preokreta i plasirala se u četvrtfinale Kupa, no utakmicu je obilježila situacija u kojoj je sudac Bruno Marić pravodobno reagirao i spriječio gušenje domaćeg igrača Zvonimira Filipovića.

“Sam Bog me poslaoovdje. Bio sam metar od njega i vidio sam da je počeo gutati jezik i gušiti se. Odmah sam ga okrenuo na bok i krenuo mu vaditi jezik, pri čemu me on jako ugrizao i umalo mi odgrizao prst, ali srećom uspio sam mu na vrijeme izvući jezik tako da nije bilo težih posljedica prvenstveno po njega, a onda ni po mene, prepričao je Marić dramatičnu situaciju za Sportske novosti.

“Prije dosta godina, još dok je Međimurje igralo u Prvoj ligi isto se dogodilo jednom njihovom igraču, ali njemu nisam morao vaditi jezik, nego sam ga samo okrenuo na bok. U takvim je situacijama najvažnije ostati pribran, a ja sam hvala Bogu ostao”, dodao je, pišu SN.

Podsjetimo, Bruno Marić nije omiljen lik među navijačima Hajduka, zbog njegove navodne prebliske veze s vodstvom HNS-a, pa je tako pretučen prošle godine u Stobreču, nakon što je skupina huligana uletjela u restoran gdje je ručao.


Komentari