(VIDEO) Pogledajte golčinu Modrića u Realovoj golijadi u Ligi prvaka

Aktualni europski nogometni prvak Real Madrid osigurao je plasman u osminu finala Lige prvaka nakon što je u susretu petog kola H skupine u Nikoziji pobijedio APOEL 6-0, a prvi pogodak na utakmici postigao je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. 

“Kraljevski klub” je rutinski odradio gostovanje u Nikoziji. Sav posao europski prvak je obavio u prvom poluvremenu postigavši četiri gola, a potom u nastavku potvrdio pobjedu s još dva gola.

Mrežu APOEL-a načeo je Modrić u 23. minuti sjajnim pogotkom s više od 20 metara. Luka je dočekao jednu loptu i iz prve je punom pogodio u suprotni kut gola. Neobranjivo.

Bio je to njegov prvi pogodak za Real nakon više od godinu dana. Posljednji put među strijelce se upisao u rujnu prošle godine u ligaškoj pobjedi protiv Osasune koju je Real dobio 5-2. Do kraja poluvremena golove za Real zabili su i Karim Benzema (39, 45+1) i Nacho (41), a u nastavku susreta oba gola je zabio Cristiano Ronaldo (49, 55).

Modrić je odigrao cijeli susret, a bio je to njegov 64. nastup u LP čime je postao hrvatski rekorder. Do sada je dijelio vrh ljestvice sa Darijom Srnom. Mateo Kovačić nije bio u krugu kandidata za nastup.

https://www.youtube.com/watch?v=iHuFpx0bNlM

U drugom susretu skupine Tottenham je na gostovanju pobijedio Borussiju Dortmund 2-1 i time je osigurao prvo mjesto u skupini.. Tottenham je i prije ovoga kola osigurao osminu finala, a večeras i ‘jedinicu’.

Trenutačno na ljestvici vodi Tottenham sa 13 bodova, Real Madrid ima 10 bodova, dok Borussija i APOEL imaju po dva boda.

 


Komentari