(VIDEO) MODRIĆ ODIGRAO 300 UTAKMICA ZA REAL! ‘Želim ih barem još 100’

Foto: Instagram/Luka Modrić

Real Madrid jučer je na Santigao Bernabeu svladao Athletic Bilbao s 3:0, a sva tri gola zabio je francuski napadač Karim Benzema.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu i upisao asistenciju. No, Modrić će tu utakmicu pamtiti i po tome što mu je bila 300. u dresu Real Madrida.

Nakon susreta u svlačionicu Reala spustio se predsjednik Florentino Perez i Modriću uručio dres s brojem 300, a sjajnom hrvatskom veznjaku pojedinačno su čestitali i suigrači na jubileju.

Od svog dolaska u Real iz Tottenhama 2012. godine Modrić je osvojio četiri Lige prvaka, jedan naslov španjolskog prvaka, četiri svjetska klupska prvenstva, tri Europska superkupa, dva Španjolska superkupa i jedan Kup kralja. Za Kraljeve je pritom zabio 17 golova.

Hrvatski kapetan je u izjavi za klupsku televiziju izrazio zadovoljstvo, ali i pokazao štitnike na kojima je slika njegove obitelji te je uz osmijeh komentirao:

“To su za mene najvažnije osobe na svijetu”.

“Ponosan sam što sam uspio doći do ove brojke”, rekao je Modrić, koji je u 300 nastupa upisao 202 pobjede.

“Nadam se da ću odigrati još puno utakmica za Real u budućnosti. Osvojio sam puno trofeja, a volio bih da ih odigram barem još 100”, dodao je kapetan Vatrenih.


Komentari