(VIDEO) Incident u loži: Splitska policija prekršajno prijavila 3 čelnika Hajduka i 2 Dinamova

Splitska je policija prekršajno prijavila pet osoba zbog incidenta u svečanoj loži na stadionu Poljud, tijekom subotnje utakmice između Hajduka i Dinama, kada je  došlo do naguravanja između čelnika dvaju klubova,  doznaje se u nedjelju u splitskoj policiji. 

U policiji nisu željeli govoriti o identitetu prijavljenih osoba, a  neslužbeno se doznaje da se radi o Mateju Škegri (30) direktoru Dinama, predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu (35), Krešimiru Antoliću (43) Dinamovom povjereniku za sigurnost, sportskom direktoru Hajduka Mariu Brancu (42), te Marku Ercegu (42) članu NO Hajduka.

Dakle, na listi nema Tomislava Svetine koji je prema prozivkama Splićana preburno (?) slavio pogotke Dinama te nakon drugog gola uzviknuo “ima pravde”. Prema policiji, Svetina nije sudjelovao u naguravanju. Na snimci ispod se vidi trenutak kada su se strasti u loži već smirile.

“Policija je nakon provedenog istraživanja, u kojem je pregledala snimke nadzorne kamere i saslušala svjedoke događaja, utvrdila da je tih pet osoba počinilo prekršaj Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te su nadležnom prekršajnom sudu uputili optužne prijedloge. Incident se dogodio pet minuta prije 21 sat u loži A zapadne tribine Poljuda kada je  došlo do verbalnog okršaja i naguravanja između pet osoba”, stoji u policijskom priopćenju.


 

Komentari

loading...