(VIDEO) ‘IDEMO VATRENI!’ Hoće li Hrvatska proći skupinu na Euru? Pogledajte što prognoziraju navijači

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Godinu dana više navijači su imali vremena pripremati se za EURO. Hrvatska je zasad bez bodova, ali prvenstvo je tek počelo.

Nogometno ludilo vratilo se u Europu, pa tako i u Zagreb. Opet imamo četiri milijuna “trenera” u Hrvatskoj. Vatreni su Europsko prvenstvo započeli minimalnim porazom od 1:0 protiv Engleske, a danas nas očekuje ispit protiv Češke. Naša reporterka Ines Švagelj provjerila je što navijači misle kakav će biti ishod utakmice na Hampden Parku. Dali su i poneki savjet izborniku Daliću.

Izgledno je, kažu navijači, da se mora promijeniti taktika za nadolazeće utakmice. Navijači savjetuju izborniku Daliću što bi trebao napraviti. Navijačka udruga ‘Mi Hrvati’ organizirala je javno gledanje utakmica na Trgu. Tomislav je u svom životu bio na svakom prvenstvu na kojem je Hrvatska nastupala.

Zato mu i izrazito teško pada što ovo prvenstvo ne može biti na tribinama. Ipak, 150 navijača iz njihove udruge je otputovalo na EURO. Navijači očekuju bolje izdanje Vatrenih u utakmicama s Češkom i Škotskom. Unatoč utakmici protiv Engleske, navijači imaju pozitivan stav. Neki su toliko pozitivni da Hrvatsku vide u finalu EURA.

Uz nadu da će se ponoviti Svjetsko prvenstvo 2018., navijat ćemo svi zajedno. Idemo Hrvatska!

Pogledajte što su nam sve navijači rekli u videu:

Komentari