(VIDEO) HRVAT DOČEKAN POPUT HEROJA! Na pisti zračne luke Talijani razvili veliki transparent u čast ‘Vatrenog’

Screenshot

U gotovo svim ligama “petice” traju velike borbe za plasman na mjesta koja sljedeće sezone vode u najelitnije europsko nogometno natjecanje. Za Ligu prvaka u svim se najjačim nacionalnim prvenstvima bore po tri-četiri momčadi, a uglavnom nema toliko mjesta koliko ima zainteresiranih strana.

Tako je i u Italiji. Dok su Juventus kao prvak i Napoli kao drugoplasirana momčad Serie A već daleko odmaglili, tek malenu prednost u odnosu na ostatak ima treći Inter. Kao što možete vidjeti na dolje postavljenoj ljestvici, milanski crno-plavi imaju pet bodova viška, pet kola prije kraja. Nije ni to još “dosta”, ali prednost svakako jest.

Prava borba počinje od brojke 56, koliko bodova su do sada uspjeli skupiti trenutno četvrti Milan i peta Atalanta.

Baš je ta Atalanta u ponedjeljak navečer, u posljednjem susretu 33. kola šokirala Napoli na njegovom San Paolu. Završilo je dakle pobjedom gostiju (1:2), a pogodak odluke za sastav iz Bergama zabio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Atalantini navijači stigli su u sitnim noćnim satima s ponedjeljka na utorak na aerodrom u Bergamu kako bi dočekali svoje ljubimce u pobjedi koja će im možda pomoći da se po prvi puta u povijesti kluba plasiraju u Ligu prvaka. Među ruljom koja je burno i bučno pozdravljala igrače isticao se transparent na kojem je pisalo “Super Mario”. Jasno, bio je on tamo u čast upravo našeg Pašalića koji je golom u 80. minuti Atalanti donio toliko željenu pobjedu.

Pašalić je inače igrač engleskog Chelseaja na posudbi u Atalanti do kraja sezone. Talijanski klub može nadolazećeg ljeta, ukoliko na račun londonskog kluba uplati odštetu od 15 milijuna eura, otkupiti njegov ugovor.


Komentari