(VIDEO) Božićni duh ušao u Dinamovce! Pogledajte što su Modri radili uoči velikog derbija s Hajdukom

Foto: Twitter

Dan uoči derbija Dinamo – Hajduk na Maksimiru, trener Nenad Bjelica i prvotimci Mario Gavranović, Mario Šitum, Damian Kadzior i Mislav Oršić posjetili su crkvenu pučku kuhinju Družbe sestara milosrdnica Sv. Vinka Paulskoga gdje ih je dočekala časna sestra Mirna.

Gosti iz Dinama podijelili su korisnicima kuhinje čokolade povodom nadolazećih blagdana i sudjelovali su u podjeli toplih obroka za ručak. U kuhinju u Gundulićevoj ulici dolaze većinom beskućnici i socijalno ugrožene osobe koje na tom mjestu mogu dobiti osnovne životne namirnice i provesti malo vremena na toplom.

Svi zainteresirani mogu pomoći onima kojima je to najpotrebnije, posebno u ove hladne zimske dane, a informacije o lokaciji i kontakt potražite na web stranici Zagrebačke nadbiskupije.

“Nije lako kad vidiš ljude koji su manje sretni, koji teško žive, teško je to vidjeti… Mi trebamo biti zahvalni na svemu što imamo u životu i trebamo prije svega biti zahvalni na životu koji nam je dan i koji možemo živjeti na lijep način jer ima puno onih koji imaju puno manje sreće. Ovaj nas je dolazak sve iznimno dirnuo… treba pomoći ljudima kad god postoji mogućnost za to”, rekao je Mario Gavranović za službenu stranicu Dinama.

 


Komentari