VELIKI OBRAT KOD TRANSFERA MARKA PJACE: Zvjezda Dinama otkrila gdje će nastaviti karijeru

Foto: Facebook/HNS

Spominjale su se ponude od 15-20 milijuna eura i to uglavnom iz renomiranih klubova poput Napolija, Intera, Juventusa, Milana, no, pokazalo se kako su to sve samo špekulacije.

Puno se, možda i previše, pisalo proteklih dana o odlasku talentiranog Marka Pjace iz Dinama. Spominjale su se ponude od 15-20 milijuna eura i to uglavnom iz renomiranih klubova poput Napolija, Intera, Juventusa, Milana, no, pokazalo se kako su to sve samo špekulacije. Pjaca je na službenim stranicama kluba potvrdio kako interes velikih klubova postoji, ali kako je on trenutno sretan u klubu i kako se veseli radu pod novim trenerom Kranjčarom.

“Naravno da mi je čast čitati imena svih tih velikih klubova koji se vežu uz mene jer to očito znači da me se prati i da radim nešto dobro”, rekao je Pjaca koji je uhvatio tek tjedan dana odmora između Eura i priprema s Dinamom. “Istina, odmor nije previše dugačak, ali dobro sam se odmorio i pun motiva sam se priključio suigračima u Sloveniji. Jedva čekam prve treninge pod novim trenerom Zlatkom Kranjčarom”, kazao je Pjaca.

“Sretan sam u Dinamu, Dinamo je i vječno će biti moj klub”

O novom treneru naslušao se, kako kaže od tate i mnogih drugih. “Znam da je bio sjajan igrač, legenda Dinama o kojem sam milijun puta čuo priče od tate i mnogih drugih, a ovo je prvi puta da imam priliku raditi s njim i veselim se tome”, kaže Marko koji u svojim planovima za sada vidi jedino Dinamo. “Ma naravno da sam u Dinamu; već danima razmišljam o pripremama i Vardaru. Baš jedva čekam te utakmice”, kazao je Marko.

Na koncu otkrio je kako on nema problema s ostankom u Dinamu, odnosno, kako će otići tek kada sitgne ponuda koja će zadovoljiti Dinamo. “Nogomet je danas, kao i svaki drugi posao, podložan naglim promjenama i ono što vrijedi danas, ne mora vrijediti sutra. Svi me pitaju “je li pravo vrijeme za odlazak?” Pravo vrijeme za odlazak je kada se pojavi zainteresirani klub čija ponuda zadovoljava želje Dinama i moje osobne ambicije. Hoće li to biti sutra, za mjesec dana ili za godinu – to baš nitko ne zna. Sretan sam u Dinamu, Dinamo je i vječno će biti moj klub što je i jedino normalno za dečka iz Zagreba. Sve ostalo ćemo vidjeti kada dođe pravo vrijeme”, zaključio je Pjaca.


Komentari