VELIKA NADA HRVATSKOG NOGOMETA ODLAZI U SRBIJU! Javio se izbornik mlade reprezentacije

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kako smo već prenijeli, Bojan Knežević odlazi igrati za srpsku nogometnu reprezentaciju. Riječ je o igraču Dinama na posudbi u Lokomotivi, nekadašnjem kapetanu U-19 vrste.

Sam je rekao da je na poziv iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odgovorio da ga uloga među “Orlovima” itekako zanima. U Srbiji bi mogao igrati bez problema s obzirom na to da njegov otac posjeduje srpske “papire”.

Javio se ubrzo nakon toga i izbornik U-21 reprezentacije Hrvatske, Nenad Gračan. Jer, iako su Kneževiću 22 godine, još ovoga ljeta može nastupati za mlade, koji će se natjecati na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Gračan je potvrdio da je razmišljao o pozivanju Kneževića, ali sada je zatečen.

“On je sigurno jedan od igrača koji je kandidat za nastup na Euru. Tu je, blizu tog rostera, ali treba vidjeti kakvo će stanje biti s njim. Ne treba brzati, bit će mi žao ako odluči promijeniti reprezentaciju”, rekao je Gračan za 24 sata.

“Ne želim misliti da je to gotova stvar, ali o svemu treba razgovarati. No, ako sam igrač odluči igrati za neku drugu reprezentaciju, onda smo mi tu nemoćni.”

Spomenuo je Gračan i ostale slične primjere:

“Htjeli smo i da Karačić igra za Hrvatsku, a on se odlučio za Australiju. Odbili su nas neki igrači iz Austrije iz Švicarske, ne bih o imenima, ali odlučili su igrati za te selekcije. Rano je još reći što će biti s Kneževićem, ali očito će sve ovisiti o njemu”, kaže Gračan.


Komentari