VELIKA DRAMA BIVŠEG DINAMOVCA: U životnoj je formi, a klub ga se svim silama želi riješiti! (VIDEO)

Facebook

Njegova priča je pomalo nevjerojatna, a razlozi istiskivanja iz momčadi su zaista nelogični.

Saga oko prodaje veznjaka Intera i hrvatske reprezentacije, Marcela Brozovića (23), se nastavlja. Iako trenutno igra u životnoj formi koja je započela krajem prošle godine, Inter ga se svim silama želi riješiti. Kao glavni razlog istiskivanja Brozovića iz momčadi navodi se novac koji Inter kani uložiti u dvojicu novih veznjaka. Naime, Inter želi Broza prodati za otprilike 20 milijuna eura, a Mancini u svojim redovima umjesto njega želi vidjeti veznog igrača Seville, Evera Banegu (27) i veznjaka Sampdorije, Roberta Soriana (25).

Za Brozovića je do sada najviše interesa pokazao Arsenal, ali pažljivi Wenger nije želio ishitreno iskrcati velik novac na polusezoni pa se tako njegov transfer nije realizirao. No, već na samom kraju zimskog prijelaznog roka počelo se šuškati o nastavku pregovora. Brozović bi tako na ljeto trebao promijeniti sredinu, a Mancini bi tako napokon trebao dobiti dovoljno novca za kupnju toliko željenog dvojca.

Prema pisanu talijanskih medija priča sa Sorianom se bliži kraju, a Manciniju ključnu ulogu igra prodaja Brozovića. Iako cijela ta priča zvuči malo bedasto, zašto bi igrača koji se odlično adaptirao i igra u dobroj formi mijenjao za dvojicu starijih igrača (pogotovo Banegu) koje bi tek trebao uigrati. No, to je Mancini, a svi smo već dovoljno dobro upoznati s njegovom politikom vođenja klubova. Tako bi za Brozovića možda ipak najbolje bilo da se cijela ova stvar završi što prije kako bi svoju formu mogao posvetiti klubu i menadžeru koji ga uistinu želi.

https://www.youtube.com/watch?v=NT0gPktrh4A


Komentari