VATRENO LUDILO JE POČELO: Pogledajte kako izgledaju ulice Bordeauxa uoči utakmice (FOTO)

Facebook: Uvijek vjerni

Žele li Hrvati na prvo mjesto skupine, a samim time i lakši ždrijeb u nastavku natjecanja, morat će pobijediti Španjolce, a za to će im biti potreban i “12 igrač” odnosno navijači.

Neredi, prokockano vodstvo i kazna UEFA-e davno su iza hrvatskih navijača koji se već uvelike spremaju za utakmicu sa Španjolskom u Bordeauxu. Ulice su preplavljene su crveno-bijelim kvadratićima, a od hrvatskih navijačkih pjesama trese se cijeli grad. Hrvatska nogometna reprezentacija danas, u utorak, igrat će posljednju i odlučujućuju utakmicu za prvo mjesto u skupini D sa Španjolskom. Žele li Hrvati na prvo mjesto, a samim time i lakši ždrijeb u nastavku natjecanja, morat će pobijediti Španjolce, a za to će im biti potreban i “12 igrač” odnosno navijači.

Nažalost, Španjolci će također igrati s istim ciljem i to u punome sastavu, dok će Hrvatska vjerojatno igrati bez Luke Modrića i Marija Mandžukića. Veliki je to udarac s obzirom na to da je protiv Češke, nakon izlaska Modrića, reprezentacija pokazala veliku slabost. No, što je tu je, Čačiću je već krajnje vrijeme da malo zarotira momčad i da priliku novim i svježijim igračima. Ipak, ostaje nada da će kvalitetna podrška navijača svih 90 minuta donijeti prevagu!

>>> POČELO ‘ČEŠLJANJE’ PO KUĆAMA: OVIM navijačima policija je jutros pokucala na vrata?

>>> BIVŠI NAVIJAČ PROGOVORIO O DRUGOJ STRANI NAVIJANJA: ‘Reći ću vam istinu o divljanju na tribinama

Komentari