UŽI IZBOR ZA GOL GODINE: Florenzi, Messi ili Wendell? Prosudite sami (VIDEO)

Facebook

Ovogodišnji uži izbor čine tri, uistinu fantastična pogotka. Najviše šansi za pobjedu možda ima Florenzi sa svojim spektakularnim pogotkom s centra. 

FIFA je objavila najuži izbor od trojice igrača za najljepši gol godine. U izboru od tisuća prekrasnih golova izdvojila su se trojica veličasntvenih, a to su Leo Messi, Wendell Lira i Alessandro Florenzi. Nagrada Puskas, dodijeljivat će se 11. siječnja 2016. na gala večeri na kojoj se dodjeljuje i Zlatna lopta. Prošlogodišnji pobjednik je James Rodriguez, a pobjedu mu je donio onaj famozni gol sa Svjetskog prvenstva protiv Urugvaja.

Ovogodišnji uži izbor čine tri, uistinu fantastična pogotka. Najviše šansi za pobjedu možda ima Florenzi sa svojim spektakularnim pogotkom s centra. No, Messijev magični dribling i finese također nisu zanemarive. Ne zaboravimo i Wendellove nevjerojatne škarice u trku koje su na svoj način posebne. Ne bismo željeli favorizirati nekoga od finalista, ali nekako je Florenzi u maloj prednosti, no, najbolje je da presudite sami.


Komentari