USKORO KREĆE RASPRODAJA: Dinamo ostaje bez Pjace, Antolića, Eduarda i…

Facebook

Marko Pjaca već je jednom nogom u novom klubu, a hoće li to biti Benfica, Milan, Inter ili netko treći ovisit će isključivo o visini ponude koja se trenutno kreće oko 17 milijuna eura…

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da jedan od najboljih ovosezonskih igrača Dinama, Marko Rog, napušta klub. Nakon svega jedne sezone provedene u Dinamu, najskuplje pojačanje ikada, kako piše 24sata, našlo se na listi za prodaju igrača.

Rogova destinacija još nije poznata, a osim njega na listi se našlo još nekoliko prvotimaca. Marko Pjaca već je jednom nogom u novom klubu, a hoće li to biti Benfica, Milan, Inter ili netko treći ovisit će isključivo o visini ponude koja se trenutno kreće oko 17 milijuna eura. Nadalje, već se neko vrijeme priča kako će i kapetan Domagoj Antolić dobiti svoju priliku u inozemstvu, a prema posljednjim informacijama za njegove usluge zainteresirana je također Benfica.

S Brekalom, koji je za 10 milijuna eura otišao u Wolfsburg, smo se već oprostili, a čini se kako će iz Dinama odmagliti i zamjenski kapetan, vratar Eduardo. Kako se stvorila poprilična gužva na vratima Dinama, tu je sada izuzetno talentirani dvojac Šemper-Livaković koji već sljedeće sezone trebao, vjerojatno naizmjenično, čuvati mrežu Dinama. Dobra je vijest što će modri dragulj, Ante Ćorić vjerojatno ostati u klubu, što bi značilo i kako će mladac pruzeti kapetansku traku koju je ove sezone već nosio jednom prilikom u utakmici Kupa protiv Zlatara.

Sve u svemu, transferi, osim onih Roga i Pjace i nisu tako nelogični jer su mjesta Antolića i Eduarda dobro pokrpana, no, vrijedi vidjeti hoće li Mamić kvalitetno utilizirati mlade igrače ili će pak probati dovesti nekog provjereno dobrog stranca.


Komentari