UEFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV HRVATSKE: Provjerite do kada će se Šuker i kompanija preznojavati

Screenshot

Hoće li progledati Savezu kroz prste kao što Dinamu nisu, hoće li Hrvatskoj oduzeti vrijedna tri boda, hoće li Savez dobiti samo novčanu kaznu ili će pak U-21 repka biti izbačena iz natjecanja?

Sada je službeno, UEFA je pokrenula postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog “majstorije” koju su nemarom zakuhali na utakmici kvalifikacija U-21 reprezentacije sa Estonijom. Iako vjerojatno ne treba više podsjećati na sramotu, ali eto, podsjetit ćemo još jednom, kao zamjena u igru je ušao mladi Ivan Fiolić, igrač koji nije bio u službenom zapisniku.

Nakon utakmice malo tko je konkretno komentirao nemili događaj, a vjerojatno je tada započela i kolektivna glavobolja popraćena čestim preznojavanjem jer poučeni nedavnom odlukom UEFA-e o izbacivanju Dinamovih juniora zbog gotovo indentične greške, svi su se počeli pitati što će sada odlučiti krovna organizacija europskog nogometa. Hoće li progledati Savezu kroz prste kao što Dinamu nisu, hoće li Hrvatskoj oduzeti vrijedna tri boda, hoće li Savez dobiti samo novčanu kaznu ili će pak U-21 repka biti izbačena iz natjecanja? Pitanja su to od kojih zaista može zaboljeti glava, a konačna odluka tek će se znati 4. travnja.

>>> OGORMAN KIKS HNS-a: Repka ponovila grešku Dinama, prijeti im čak i izbacivanje


Komentari