TRENUTAK KOJI JE PROMAKAO SVIMA: Pogledajte što je Mandžukić radio za vrijeme bakljade (VIDEO)

SCREENSHOT

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Juventusa, inače je poznat po svojoj požrtvovnosti, ali ovoga puta nadmašio je samog sebe.

U toj kobnoj 85. minuti utakmice između Hrvatske i Češke na Europskom prvenstvu malo tko nije izgubio živce. Sve je bilo koliko-toliko u redu, Hrvatska je malo otpustila gas, Česi su počeli s pritiskom, ali vjerojatno je ostalo toliko koncentriranosti i snage da se privede utakmica s povoljnim rezultatom 2:1 kraju. No, pet minuta do isteka regularnog vremena počeo je kaos.

Baklje, međusobna tučnjava navijača, topovski udar. Svi su bili izvan sebe, od navijača, pa sve do igrača. U cijelom tom kaosu malo tko je primijetio što je napravio Mario Mandžukić. Napadač Juventusa i hrvatske nogometne reprezentacije, inače je poznat po svojoj požrtvovnosti, ali ovoga puta nadmašio je samog sebe.

Naime, kada je tih desetak baklji doletjelo na teren, Mandžukić je hrabro krenuo pomagati vatrogascima, iako mu je sudac Clattenburg kazao da ne smije. Taman kad mu se i Perišić htio pridružiti opalio je topovski udar koji je ozlijedio vatrogasca i gotovo ekspoldirao Perišiću u lice. Ivan je na sreću prošao bez ozljeda, a Mandžukić je tada pohitao do vatrogasca kako bi vidio treba li mu pomoć.

Stoga, bi se ta šačica huligana trebala zapitati još jednom jesu li zaista ovi požrtvovni dečki zaslužili takav tretman? Jesu li zaslužili takvu sramotu i na koncu jesu li svjesni da su svojim činom narušili zdravlje jednog vatrogasca i ugrozili zdravlje sportskih heroja Hrvatske?

>>> MA OVO JE NEMOGUĆE! Ovi huligani uopće nisu iz Hrvatske, evo odakle su zapravo (FOTO)

>>> NAJAVILI NEREDE ZA SLJEDEĆU UTAKMICU: Huligani objavili detaljan nacrt i poslali sablaznu poruku! (FOTO)

>>> NAVIJAČ U POTPUNOSTI UNIŠTIO HULIGANE: Provjerite što im je napravio nakon utakmice (FOTO)


Komentari