TRAŽI SE DAVOR ŠUKER! Brod opet tone, a kapetan je prvi pobjegao

Foto: Screenshot/YouTube

Davoru Šukeru izgubio se svaki trag. No, ovo mu nije prvi puta da netragom nestane kada zagusti u njegovom dvorištu.

U tijeku je nova akcija USKOK-a, češljaju se uredi HNS-a, glavešine Mamić i Vrbanović su u pritvoru, a predsjedniku i najvećem brandu hrvatskog nogometa, Davoru Šukeru izgubio se svaki trag. No, ovo mu nije prvi puta da netragom nestane kada zagusti u njegovom dvorištu, a HNS je i ovoga puta kazao kako mu povratak nije bio ni predviđen za danas, no, lokacija mu je za sada nepoznata.

Prisjetimo se, još prošle godine pobjegao je kada su na San Siru izbili incidenti, a Šuker je tada zaobišao novinare i izgubio mu se svaki trag, a nije se pojavio ni na tiskovnoj konferenciji zakazanoj dva dana kasnije. Očitovao se tak nakon što mu je tadašnji predsjednik Hrvatske, Josipović, spomenuo ime, a Šuker se tada obratio službenim priopćenjem.

Ni to nije sve, uslijedio je skandal s bojkotiranjem utakmice kada je Hajduk odbio izaći na teren. Splićani su se solidarizirali s navijačima koji su dobili zabranu ulaska na južnu tribinu maksimirskog stadiona i to zbog HNS-ovih “crnih lista” na kojima je poveći spisak Torcidaša. Izvršni odbor vijećao je odradio posao bez predsjednika Šukera koji se u to vrijeme nalazio na Tajlandu, a govorkalo se da je bio i u Londonu.

U svakom slučaju brod je opet počeo tonuti, a Šuker je prvi sjeo u čamac za spašavanje, ali more oko njega je nemirno i uzburkano.

>>> UHIĆENI ZDRAVKO I MARIO MAMIĆ, Vrbanović uhvaćen na Plesu, USKOK pretražuje klub i kuće

>>> Šuker navijače nazvao ‘KUKOLJEM’, ‘KUKOLJI’ odgovaraju: ‘Strpi se još malo, doć će red na nas’


Komentari