OVI NOGOMETAŠI NAVIJAČIMA POKAZUJU SREDNJI PRST, popisali smo PET NAJVEĆIH SPORTSKIH SRAMOTA! (FOTO/VIDEO)

Facebook / Davor Šuker

Pokazivanje stražnjice i srednjeg prsta nekim je igračima postalo kao ”dobar dan”.

Čini se kako na nogometnim utakmicama, jedini problem nisu navijači koje će javnost vrlo često osuditi i okriviti za nesportsko, točnije divljačko ponašanje. Iako različiti vulgarni povici, kao i neprimjerene poruke koje vrište s plakata navijača, ali i pokoja baklja bačena na teren među igrače sve češće pune medijske stupce, činjenica je kako na pristojnost zaborave i sami sportaši.

Posljednji ispad na terenu veže se uz Paula Machada, igrača Dinama koji je na utakmici protiv Hajduka priliko izlaska iz igre, navijačima pokazao srednji prst. Međutim, nije Machado jedini pa tako svoje bisere imaju i neke od najvećih hrvatskih sportskih legendi.

>>> NEMAMO SE ZAŠTO SRAMITI! Isti dan su se potukli i njemački i engleski navijači

Krenimo redom!

Dino Drpić je 2006. godine, nakon pobjede Dinama protiv Hajduka u Splitu odlučio provocirati pripadnike Torcide na način da je skinuo donji dio trenirke i pokazao im stražnjicu. Tada je imao ponudu Bešiktaša, ali mu je zbog ovog događaja taj transfer propao. Zbog uvreda navijača, Drpić se očito nije moga suzdržati.

Tomo Šokota je 2001. godine na utakmici Dinama i Hajduka pokazao majicu s natpisom “uvijek kontra Splita” i izazvao val kontroverzi, te naljutio Torcidu.

Sokota

Ništa bolje nije postupio ni Davor Šuker koji je 1999. godine na Poljudu na utakmici reprezentacija Hrvatske i Španjolske pokazao srednji prst Torcidi. Od tada reprezentacija nije četrnaest godina odigrala službenu utakmicu na splitskom stadionu.

Nogometaš Istre Jo prvo je bacio dres Istre te ga je trener Pamić protjerao iz momčadi. Nakon nekoliko tjedana ponovno je bio u središtu pozornosti, ovaj puta zbog prijetnji smrću dvjema osobama. Čak je proveo dan u zatvoru jer je dvojici suigrača prijetio nožem.

jo_istra_PIXSELL

I na kraju, Nikola Kalinić koji je 2008. godine nakon izlaska iz igre, bacio dres i kapetansku vrpcu iznerviran što je već u 19. minuti zamijenjen. Bio je to derbi protiv Dinama i njegova posljednja utakmica u dresu Hajduka.

Nikola+Kalinic+South+Korea+v+Croatia+QysaiGJI7B7l


Komentari