TEŽAK UDARAC ZA MODRE: Zbog strašne ozljede ostaju do kraja sezone bez ključnog igrača!

Facebook

“Ovo je velik udarac za nas jer je bio standardan, u dobroj formi, nositelj agresije, kvalitete i dobre atmosfere. Ta njegova energija i pozitiva teško se mogu zamijeniti”, kazao je Zoran Mamić.

Josip Pivarić dugo će pamtiti pripreme u La Mangi. Utakmice koje su trebale dodatno izbrusiti formu i ostaviti igrače u natjecateljskoj formi pokazale su se kobnima, a pogotovo za Josipa Pivarića kojemu je ovo druga godina za redom da se ozljeđuje baš u La Mangi. Lijevi bek Dinama ove godine iz Španjolske je donio jako tešku ozljedu. Na utakmici protiv norveškog Stormsgodseta ozlijedio je prednje križne ligamente koljena. Odmah je napustio priprema, a operacija mu je zakazana za petak.

“Jednostavno se dogodilo. Jedan trenutak i sve je otišlo u nepovrat. Ne znam što da kažem u ovom trenutku. Sutra ću vjerojatno drugačije razmišljati, ali sada mi je kaos u glavi”, rekao je Josip Pivarić za Jutarnji list, i dodao, “”Sve je jasno. Nitko se nije vratio za dva mjeseca nakon ovakve ozljede”.

Teško se Josipu bilo suočiti s ovako teškom situacijom jer mu u naponu snage, kada je davao najbolje partije za Dinamo i za repku dogodila mu se ozljeda od koje strahuje svaki igrač. Nažalost, zbog nje će propustiti dobar dio sezone, ako ne i cijelu, a to vjerojatno znači kako neće ni na Europsko prvenstvo u Francuskoj. Da stvar bude gora Piva je otkrio kako mu se na ljeto sprema veliki transfer kojime bi riješio životnu egzistenciju, a sada će to biti dosta teško.

Situacija postaje čak i tragikomična jer Pivarić je i prošle godine iz Španjolske otišao s ozljedom. “Prije točno godinu dana u La Mangi mi je pukla metatarzalna kost. Na istom stadionu, svega par metara od mjesta gdje sam se sada ozlijedio”, veli Josip Pivarić.

Oglasio se i Zoran Mamić koji je najblaže rečeno potresen ozljedom Pivarića. “Ovo je velik udarac za nas jer je Pivarić bio standardan, u dobroj formi, nositelj agresije, kvalitete i dobre atmosfere. Ta njegova energija i pozitiva teško se mogu zamijeniti”, kazao je Zoran Mamić.


Komentari