Taravel KAŽNJEN sa 150 000 kuna, za razliku od ostalih JOŠ JE DOBRO PROŠAO

Facebook

Dinamov branič Jeremy Taravel zaradio je crveni karton nakon što je glavom udario Vešovića.

Taravela je klub jučer kaznio sa 150 tisuća kuna zbog udaranja glavom igrača Rijeke Vešovića, prenosi goal.com. Ovo je jedna od najvećih kazni za crveni karton ikad izrečenih u povijesti kluba.

Dinamo je nedavno kaznio Paula Machada sa 100 tisuća eura zbog pokazivanja srednjeg prsta publici. Sjećamo se i kazne Fernandesu od 190 tisuća kuna jer je zajedno sa odavno zaboravljenim Claytonom izašao u noćni klub u kojem je Brazilac sudjelovao u tuči. Clayton je otjeran iz kluba, a Čileanac je, iako nije sudjelovao u tuči, ipak bio kažnjen. Valja se prisjetiti i Domagoja Vide koji je kažnjen sa 100 tisuća eura zbog konzumacije piva u klupskom autobusu. Tu je i neizostavni Sammir koji je kažnjen sa ukupno 270 tisuća eura (dva puta po 135) zbog noćnih provoda. Spomenuti “kažnjenici” bili su kažnjavani uglavnom zbog svojih djela izvan terena i time nisu radili štetu nikome, već su samo sramotili klub i kršili pravila ponašanja, a što se tiče Taravela, on je namjerno tijekom igre udario protivnika, koji se još kasnije žalio kako osjeća posljedice od udarca.

Taravela još čeka odluka disciplinske komisije HNS-a, a zbog udaranja protivnika prijeti mu i do 12 utakmica suspenzije, ali to se vjerojatno neće dogoditi jer nije imao namjeru teže ozlijediti protivnika tako da mu se vjerojatno smiješi suspenzija do četiri utakmice.


>>>Mamićevu divljaštvu NIKAD KRAJA, a najgore je što smo na to NAVIKLI

 

Komentari

loading...