Talijanski novinar ekskluzivno: Mamići prodaju Benkovića i još jednog juniora u Inter!

gnkdinamo.hr

Poznati, i što je još važnije upućeni talijanski novinar Alfredo Pedulla, tvrdi kako je netko od Mamićevih boravio u Milanu dogovarajući transfer Dinamovih igrača u Inter. 

Podsjetimo, Inter je još ovog ljeta pregovarao s Dinamom oko prodaje Filipa Benkovića, a talijanski novinar tvrdi da je Dinamo navodno tražio 15 milijuna eura, što je Talijanima bilo previše. Ipak, sada su se, tvrdi novinar, pregovori nastavili te je, kako doznaje, netko iz obitelji Mamić boravio u Milanu na pregovorima s Interom. Tema razgovora nije bio samo prelazak Benkovića, već i nadarenog lijevog bočnog igrača, 17-ogodišnjeg Davida Čoline, koji je još u juniorskoj momčadi.

Inter bi s Benkovićem želio povećati broj stopera u momčadi, jer uz stoperski par Miranda-Škriniar i Ranocchiju, trener Spalleti nema više igrača na toj poziciji. Što se Čoline tiče, navodno za njim već vlada interes nekih premierligaških klubova. Inter navodno Mamićima nudi da će kupiti Čolinu kako bi dobio popust na Benkovića kojeg već neko vrijeme žarko žele u svojoj momčadi.


Komentari