TALIJANI KUCAJU NA VRATA: Nakon Intera, zvijezdu Dinama lovi petnaesta momčad Serie A

Facebook

Trenutno petnaesta momčad Serie A, još je prošle godine krajem zimskog roka poslala prvu konkretnu ponudu za Pjacu u vrijednosti osam milijuna eura, a sada se ponovno uključuje u nadmetanje.

Do zimskog prijelaznog roka dijeli nas svega par dana, a to znači da nekolicina igrača Dinama broji sitno. Piše se već neko vrijeme kako iz kluba definitivno odlazi Ante Ćorić, samo je pitanje koja je konačna destinacija, Porto ili Real. Osim njega na pragu izlaska su i Pinto, kojeg potražuje Anderlecht, pa onda Eduardo koji nije baš  bio briljantno pojačanje i više je razočarao nego oduševio, a njega se pak povezuje samo s povratkom u domovinu.

No, najviše se šuška oko najveće zvijezde Dinama, Marka Pjace. Svjetski mediji raspisali su se još ljetos o klubovima koji stoje u redu, spominjali su se Bayern, Inter, pa i Manchester United, no, za sada je najglasnija, vjerovali ili ne, Bologna, prenosi goal.com. Trenutno petnaesta momčad Serie A, još je prošle godine krajem zimskog roka poslala prvu konkretnu ponudu za Pjacu u vrijednosti osam milijuna eura. Dinamo je tu ponudu glatko odbio, a Pjaca nije inzistirao na transferu već je ostao u klubu i napravio odličan napredak u karijeri. No, sada je Pjaca godinu dana iskusniji, član je reprezentacije, odigrao je solidno u Ligi prvaka kao i u prvenstvu, a valja napomenuti i kako je zagazio 21. godinu. Kao krilnom igraču Pjaci je vrijeme da počne tražiti angažman u jačem klubu, a Modri moraju shvatiti kako je Pjaca veliki kalibar i zaslužuje igrati u ligama petice.

Bologna je napravila hrabar korak, ali nekako je nerealno očekivati da će nakon interesa Bayerna, Manchestera i Intera, Pjaca otići u momčad koja se bori za opstanak u Serie A. Drugi problem za Bolognu, u slučaju da Pjaca i pristane, mogla bi biti cijena. Naime, Pjaca sada vrijedi oko sedam milijuna eura, a logično je kako će Modri tražiti barem dvostruko, ako ne i trostruko više, a talijanska momčad si to vjerojatno ne može priuštiti.

>>> DINAMO DOGODINE OSTAJE BEZ POLA MOMČADI: Nevjerojatno je tko bi sve mogao napustiti Maksimir (FOTO)

>>> Povijest se ponavlja: MAMIĆA BI ZBOG OVOG MOGAO LUPITI INFARKT!


Komentari